kötelező biztosítás 2011

Online biztosítás kalkulátorok

Kezdőlap /  Kötelező biztosítás 2011

Kötelező biztosítás 2011
Váltson biztosítót kényelmesen egyszerűen otthonról!

motor

Minden eddiginél egyszerűbben használhatja biztosítás kalkulátor programunkat. Hasonlítsa össze 13 biztosító kötelező biztosítás 2011 ajánlatát. A biztosítások online köthetőek, ha megakadna, bizalommal keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol szakértőnk válaszol a feltett kérdéseire.- Tarifálás és online kötés


Autóbiztosítás partnereink:

kötelező biztosítás 2011

Kötelező biztosítás 2011 kategóriái:

2011-től a gépjárműveket KW alapján kell kategorizálni, a régi köbcenti alapú kategóriák helyett.

2011-től az alábbi kategóriák lesznek érvényben:
  • 0-37 KW
  • 38-50 KW
  • 51-70 KW
  • 71-100 KW
  • 101-180 KW
  • 180 KW felett

Az új rendszer bevezetésére azért volt szükség, mert a gépjárművek műszaki fejlődése miatt a régi köbcenti alapú kategorizálás már nem állta meg a helyét. Például egy régi 3000 köbcentis Mercedes, sokkal kisebb teljesítményű, mint egy mai modern sportkocsi 1400 köbcentivel. A biztosítók statisztikái szerint is a nagyobb teljesítménnyel rendelkező gépjárművek okoznak gyakrabban balesetet, ezért is volt szükség a kötelező biztosítás 2011 teljesítmény alapú rendszerének a bevezetésére. Biztosítói szempontból a nagyobb teljesítmény nagyobb veszélyt jelent.

Az új szabályozásnak megfelelően biztosítás kalkulátor programunk november 1.-től a biztosítót váltók részére már KW alapján tarifál.


Nagy érdeklődés várható 2011-ben a kötelező biztosítások után

slusszkulcs

Kiemelt érdeklődés várható 2011-ben a gépjármű felelősség biztosítások után. Valószínű, hogy azok az autótulajdonosok is váltani fognak biztosítót az új, KW alapú tarifálási rendszer miatt, akik eddig ezzel nem is törődtek - a válság idején nem mindegy, hogy hány Ft-ról kapjuk meg a csekket. A KGFB díjai között gyakori a rendkívül nagy eltérés.

Válassza ki 13 biztosítótársaság közűl az Ön számára legmegfelelőbb kötelező biztosítást, KGFB 2011 tarifáló programunk segítségével!

- Kötelező biztosítás 2011 biztosítás kalkulátor és online kötés

Érdemes használni gépjármű felelősség biztosítás tarifáló programunkat, hiszen nagy eltérések voltak eddig is a biztosítótársaságok ajánlatai között, és feltehetően az új rendszer még nagyobb eltéréseket fog hozni. Az nagy eltérésekre azért számít a netbiztosito.eu, mert a biztosítótársaságoknak nincs mihez viszonyítani az új rendszer kidolgozásakor.

Ne felejtsük el, hogy 2011-es kötelező biztosítás váltás feltétele, hogy az előző biztosítás felmondásának időben be kell érkeznie (egy hónappal a biztosítási évforduló előtt) az előzmény biztosítóhoz. Online tarifáló és biztosítás-kötő programunk a felmondást automatikusan elkészíti.

A tarifálási szakasz végén a felmondási szerződést ki tudja nyomtatni, amennyiben a biztosítást később szeretné megkötni. Ha meg is köti a biztosítást, a tarifálás legvégén megjelenik az összes szükséges dokumentum. Nyomtassa ki ezeket, és aláírva juttassa el az ott megadott címre. Az ajánlat ügyfélpéldányát tartsa meg saját részre.

Kérjük, hogy személyes dokumentumait és a forgalmi engedély mindkét oldalát másolja le és küldje el a megbízási szerződéssel együtt. Amennyiben nem rendelkezik nyomtatóval, a szükséges dokumentumokat elküldjük Önnek postán - kérjük, ezt jelezze számunkra az info@netbiztosito.eu e-mail címen.


Már nincs egységes biztosítási évforduló:

2010 január 1.-től megszűnt a régi rendszer miszerint január 1. minden gépjármű tulajdonos számára a biztosítás váltás lehetősége.

Az új rendszer szerint a KGFB megkötésének a dátuma lesz az évforduló. Akik 2009-ben váltottak biztosítót, azoknak továbbra is marad a január 1. a váltási lehetőség, de akik gépjárművet vásároltak 2010-ben, azoknak már a megkötés dátuma lesz az évforduló.

Kötelező biztosítás 2011: Kössön olcsó autó biztosítást 2011-ben a netbiztosito.eu segítségével, egyszerűen, kényelmesen, otthonról.


- KGFB biztosítás kalkulátor és online kötés

- A KGFB kalkulátor használata

 

Segíthetünk?

biztosítás online ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat minden nap
8.00 - 20.00-ig!

 

06-70-328-0167

06-70-328-0041

info@netbiztosito.eu

100% árgarancia - CASCO, biztosítás kalkulátor, kötelező biztosítás, utasbiztosítás

Copyright © 2010. Netbiztosító. Az oldalt készítette: WEBTITÁN Stúdió